آدرس قلعه دیدکوله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توضیحات

آدرس قلعه دیدکوله

«اگر فقط برای بازدید قلعه هفت برج یا همان یدیکوله هم بار سفر به استانبول را ببندید، ماجراجویی ارزشمندی را پشت‌سر خواهید گذاشت.» این جمله را نه یک مورخ و نه یک جهانگرد، بلکه شخص «من» با صراحت و شجاعت نوشتم. اصلا از نظر سحرآمیزی و داستان‌های تاریخی، قلعه یدیکوله یک‌طرف و بقیه جاهای دیدنی استانبول در طرف دیگر قرار می‌گیرند.

قلعه یدیکوله درواقع یک شروع خیلی خیلی قدیمی مربوط به سال ۳۹۰ میلادی دارد. زمانی که یکی از امپراتوران رومی، دستور ساخت یک قوس بدون دیوار را داد و اسمش را قوس پیروزی گذاشت تا بعد از هر جنگ، با افتخار از این دروازه به سرزمینش یعنی قسطنطنیه برگردد. بعد از آن کم‌کم دیوارهای مرزی اطراف شهر کشیده‌ شدند و این قوس یا همان دروازه طلایی بخشی از ورودی قسطنطنیه شد.

بماند که بعد از آخرین پیروزی در جنگ صلیبی چهارم، آن‌قدر شکست نصیب حکومت شد که به‌نوعی در دروازه پیروزی را گل گرفتند و آن را جزیی از استحکامات دفاعی درآوردند.

بعد از مدتی دیگر این بنا نه یک دروازه بلکه یک قلعه با چند برج بود که کارهای رصد را در آن انجام می‌دادند و از همه مهم‌تر، محل نگهداری زندانی‌ها و اعدام آن‌ها بود. بعد از این که سلطان محمد فاتح، شهر را به تصرف خودش درآورد، این قلعه از جاهای دیدنی استانبول را با ساخت چند برج دیگر کامل و به قلعه هفت برج تبدیل کرد. از آن زمان به بعد قلعه هفت برج با حفظ سمت زندان و محل اعدام، انبار غلات و مهمات و تا مدتی خزانه نگهداری از اسناد هم بود.

فقط خدا می‌داند در برج‌هایی مثل برج کتیبه‌ها چه بر سر زندانیان آمده‌است. روی درودیوار زندان دست‌خط افراد زندانی هنوز به‌ چشم می‌خورد. بعضی‌ها می‌گویند این سیاه‌چال‌ها نفرین شده‌ است.

شاید اگر توجه‌تان را از صدای دریای مرمره دور و به سکوت دیوارهای برج‌های دو طرف دروازه طلایی، برج کتیبه‌ها و برج مرمر دقت کنید، صدای ناله‌های زندانیان سیاسی و مذهبی را بشنوید که در اعماق سیاهی گم می‌شوند. صدای مسلمانان، اروپایی‌ها و پادشاهانی که هر کدام به‌نحوی سر از این قلعه ترسناک درآوردند و هیچ‌وقت از این فضای وحشتناک بیرون نیامدند.

راه‌های زیادی برای رسیدن به یدیکوله از جاهای دیدنی استانبول وجود دارد. مثلا می‌توانید با اوبوس از میدان تکسیم به یدیکوله بروید. یا با متروی خط مرمره به ایستگاه کازلیمچه و از آن جا با کمی پیاده‌روی به یدیکوله برسید. راه دیگر این است که قطار به‌سمت ایستگاه سیرکچی را سوار شوید و در این ایستگاه به‌سمت ایستگاه هالکالی خط عوض کنید.

آدرس قلعه دیدکوله

قلعه یدیکوله به‌غیراز دوشنبه‌ها، بقیه ایام هفته از ساعت ۹ صبح تا ۵ عصر برای بازدید، باز است.

همان طور که گفتیم قلعه­ یدیکوله  همه‌روزه از ساعت ۹ صبح الی ۶ بعدازظهر برای بازدید گردشگران و علاقه‌مندان باز است.

علی‌رغم اینکه قیمت ورودی این قلعه بر خلاف اکثر جاهای دیدنی استانبول مبلغ زیادی نیست، اما این نکته را به یاد داشته باشید که متصدی قلعه از توریست­‌ها و گردشگرانی که دوربین عکاسی همراه خود داشته باشند، مبلغی اضافی می‌گیرد.

مکان های دیدنی استانبول

تراول سنتر
برج گالاتای استانبول

Please select listing to show.
جهت رزرو، ابتدا وارد شوید 
. . .